top of page

entrades al blog

Buscar
  • Foto del escritorLaia Serrallonga Castells

EL MEU O LA MEVA REFERENT

Bon dia nois i noies!


Recordeu que l'altre dia vam estar parlant sobre quins eren els nostres referents? Tothom recorda què volia dir "referent"? Bé... per si hi ha alguna despistada farem un petit recordatori.


Un referent és una persona que per a nosaltres és exemplar, és a dir, una persona de qui ens agradaria seguir els passos i de qui aprenem dia rere dia. A vegades els nostres referents poden resultar ser persones que no coneixem, així com cantants, esportistes... Però molt sovint, els nostres referents més grans acostumen a trobar-se ben a prop nostre, fins i tot a casa o a l'escola!


Doncs bé, la proposta que us porto lligada aquest tema és... que feu un monòleg! Com sabeu, un monòleg és un discurs prèviament preparat on només parla una persona i ens explica de manera atractiva alguna cosa de la seva vida. El que jo us proposo, doncs, és que al llarg d'aquesta setmana aneu preparant un discurs on parleu de qui és el vostre o la vostra referent més gran. La setmana que vé prepararem una sessió especial per poder fer-los tots i passar una bona estona plegades mentre aprenem a comunicar-nos i a parlar en públic.


Sé que potser ara moltes no sabeu ni per on començar. No patiu! Anirem poc a poc. I per iniciar-vos en el món de parlar en públic us porto un pòster amb alguns consells. Llegiu-vos-els i penseu: "acostumo a tenir-los en compte quan em comunico? Crec que són importants a l'hora de parlar en públic".


Ànims!




16 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page