top of page

entrades al blog

Buscar
  • Foto del escritorLaia Serrallonga Castells

DESCOBRIM STORYDICE

Bona tarda nois i noies!


Espero que la setmana passada gaudissiu d'una preciosa diada de Sant Jordi i Santa Jordina i que, també, us agradés molt el conte que us vaig regalar.


Aquesta setmana us presento un recurs que crec que us despertarà una gran curiositat... StoryDice!


Com bé sabeu, d'aquí poc més d'un mes celebrem la festa de final de curs de l'escola i, com cada any, els alumnes de 4t de Primària dueu a terme una representació teatral davant de tots els infants, professors i pares i mares de l'escola.


Això vol dir que ens hem de posar les piles ben aviat per a preparar què és el que voldreu fer. Exacte, aquest any el tema de l'obra i el guió no el crearem les mestres, sinó que sereu vosaltres qui decidireu de què anirà l'obra!


És per això, que el que avui us proposo és que creeu diferents i breus historietes que puguin ser la sinopsi del que serà la vostra obra de teatre de final de curs. D'entre totes les històries, en triarem una o algunes i conjuntament crearem la trama final.


Aquí és on entrarà en joc StoryDice, el recurs que tot just us comentava. Si entreu a aquest enllaç, veureu que us apareixen uns daus. Vosaltres podeu escollir el nombre de daus que voleu. Un cop decidit el nombre, els heu de fer rodar. A cada dau us sortirà un petit dibuix i aquí és on haurà d'entrar en marxa la vostra gran creativitat i imaginació! És a dir, haureu de inventar-vos una història a partir dels dibuixos que us surtin als daus.

Per exemple, jo he fet rodar els daus i m'han sortit aquests dibuixos. Quina història em puc inventar on hi surti un joc de cartes, unes cireres, una sargantana, una papallona, un rei, un pallasso trist i un funicular? Doncs imaginació al poder i a crear la història més boja i divertida possible!


Us deixo també l'enllaç d'una altra pàgina on hi ha un recull de 12 idees per inventar-se històries aleatòries. Feu-hi un cop d'ull, ja que potser us serveixen per inspirar-vos encara més.


Us envio una gran dosi de creativitat!


Seguim endavant.


18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page